Wiadomości

24.10.2016 | Karol Wieczorek wraca do Netii i obejmuje stanowisko PR Managera

Karol Wieczorek został PR Managerem Netii. Jest ekspertem komunikacji i public relations z ponad 15- letnim doświadczeniem. Z Netią (wcześniej z Tele2) związany był w latach 2003 – 2015, najpierw pełniąc funkcję PR Managera Tele2, a po przejęciu spółki Tele2 przez Netię, objął stanowisko Managera Komunikacji Korporacyjnej i Rzecznika Prasowego Netii.

Ostatnio zajmował stanowisko Managera ds. PR i komunikacji w Envelo.

Kliknij aby powiększyć

24.10.2016 | Superbohater kodowania poszukiwany: UPC Polska wystartowało z kolejną odsłoną UPC Future Makers

Ruszył konkurs UPC Future Makers, organizowany przez UPC - dostawcę Internetu, telewizji i usług telefonicznych oraz Liberty Global.

Inicjatywa jest adresowana do dzieci i młodzieży, a w jej wyniku zostanie przyznana nagroda za rozwiązania, które mogą pozytywnie wpłynąć na rzeczywistość społeczną.

Dzielenie się pasją do innowacyjnych technologii i kreatywne wspieranie rozwoju dzieci to najważniejsze wartości stojące za organizacją konkursu.

UPC Future Makers było częścią Europejskiego Tygodnia Kodowania, który odbywa się w tym roku już po raz trzeci.

+ więcej...
24.10.2016 | Zaostrza się konkurencja na rynku telekomunikacyjnym. Klienci szukają lepszych, nieskomplikowanych produktów i szybkiej obsługi

Na wartym prawie 40 mld zł rynku usług telekomunikacyjnych panuje ostra konkurencja.

Operatorzy ze względu na podobne oferty muszą się wyróżniać jakością usług i poziomem obsługi.

Klienci doceniają to, że aktywacja usług jest prosta i szybka, zasady korzystania z nich – jasne i przejrzyste, a w razie problemów mogą liczyć na fachowe wsparcie.

Operatorzy muszą pamiętać o tym, że na inną pomoc liczą przedsiębiorcy, a na inną ludzie starsi czy młodzi, którzy korzystają z mediów społecznościowych – podkreśla członek zarządu UPC Polska.

+ więcej...
24.10.2016 | Nadchodzi era gospodarki cyfrowej. Do 2020 roku wydatki firm na nowoczesne rozwiązania IT przekroczą 500 mld dol.

Proces przechodzenia przedsiębiorstw na rozwiązania cyfrowe następuje coraz szybciej.

Aby utrzymać się na rynku, niebawem każda firma będzie musiała się przekształcić, przynajmniej częściowo, w spółkę software’ową.

Eksperci podkreślają, że bardzo wzrośnie rola działów IT w przedsiębiorstwach.

Internet rzeczy, big data oraz chmura obliczeniowa to rozwiązania, które będą stosowane powszechnie.

Najtańszy internet kablowy

Sieć lokalna - łącze 25 Mb/s:
Telewizja kablowa: - łącze 6 Mb/s
xDSL - łącze 640 kb/s:

Najtańszy internet bezprzewodowy

WIMAX - łącze 4 Mb/s:
Wi-Fi - łącze 30 Mb/s:
GSM - łącze 500 Mb/s:

Zadzwoń, znajdziemy najlepszą ofertę dla Ciebie!
Infolinia: 22 395 12 12